80%, 1

Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby

Achim Samwald

nakladatel: Grada Publishing

vydána: 2008, Praha, 1. vydání

Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. Nechte se inspirovat lahodnými recepty! V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. Achim Samwald se více než 20 let zabývá sušením ovoce, zeleniny, hub a bylinek. Při četbě této knihy se seznámíte s jeho bohatými zkušenostmi.

vazba: brožovaná, 127 stran

jazyk: čeština

ISBN: 9788024725666

(OCoLC): 259737382

Zdroj informací o knížkách: Obálky knih