70%, 2

Rady a tipy pro kuchařky

Christine France

překlad: Lenka Svobodová

Rady jak úspěšně připravovat jídla v dobře organizované a dobře vybavené kuchyni.Seznam doporučených potravinářských výrobků pro zdravou výživu, příprava, a zpracování všech druhů potravin, obměňo ...
Rady jak úspěšně připravovat jídla v dobře organizované a dobře vybavené kuchyni.Seznam doporučených potravinářských výrobků pro zdravou výživu, příprava, a zpracování všech druhů potravin, obměňování každodenních jídel, prostírání a výzdoba stolu pro věčírky, dětské oslavy a bankety včetně pohoštění pro nečekanou návštěvu.
číst celou anotaci

nakladatel: Ikar

vydána: 1998, Praha, 1. vydání

vazba: vázaná, 160 stran

jazyk: čeština

ISBN: 9788071767374

(OCoLC): 42029043

Zdroj informací o knížkách: Obálky knih